Mulberry-blader
Mulberrytrær produserer bær
som er verdsatt over hele verden og ofte
betraktes som supermat på grunn av konsentrasjonen
av vitaminer, mineraler og kraftige planteforbindelser.
Imidlertid er ikke frukten den eneste delen av mulberrytreet
som sies å tilby helsefordeler. I århundrer har
bladene blitt brukt i tradisjonell medisin som en naturlig
behandling for en rekke tilstander. Det sies å ha
positive effekter på blodsukkernivået og insulin.
I tillegg antas det å redusere risikoen for aterosklerose
ved å redusere oksidasjonen av kolesterol i blodårene.
Videre sies det å hjelpe med å forebygge diabetes
ved å begrense inntaket av høye mengder monosakkarider.
Bruk: Mulberryblader brukes hovedsakelig
til te. Hell 1 teskje per kopp (250 ml)
med kokende vann og dekk til i 3-5 minutter avhengig
av din smak.
Pakke: 125g, 250g og løsvekt